Alkoholijuomat nopeasti ja edullisesti etäostona

Lonkerokauppa.com on alkoholijuomiin erikoistunut Virolainen verkkokauppa joka on perustettu vuonna 2023. Toimintamme kulmakivenä on korkealaatuinen ja suomalaisia kuluttajia kiinnostava tuotevalikoima, kilpailukykyiset hinnat, erikoistarjoukset sekä kanta-asiakasedut. Näiden lisäksi panostamme palvelumme helppokäyttöisyyteen sekä nopeuteen niin tilausten käsittelyajoissa kuin asiakaspalvelussa.

Valikoimastamme löydät suomalaisten suosimat lonkerot, oluet, viinit, siiderit, väkevät alkoholijuomat, sekä juomasekoitukset ja alkoholittomat juomat.

Ostoksille!

Tietoa Lonkerokauppa.com:sta

Lonkerokauppa.com on erityisesti lonkeron ystävien verkkokauppa, jonka taustalla on yli 10 vuoden kokemus alkoholi- ja virvoitusjuomien myynnistä ja markkinoinnista Baltiassa ja pohjoismaissa. Kauppamme perusperiaatteena on korkealaatuisen palvelun sekä kattavan ja segmentoidun tuotevalikoiman tarjoaminen asiakkaille Viron sekä EU lainsäädännön mukaisesti.

Tuotevalikoima

Lonkerokauppa on nimensä mukaisesti keskittynyt suomalaisten suosiman lonkeron myyntiin ja markkinointiin. Verkkokaupan tavoitteena on tarjota markkinoiden kattavin valikoima Long Drinkejä eri valmistajilta, parhaaseen mahdolliseen hintaan. Lonkerovalikoiman lisäksi tarjoaa verkkokauppa myös muita Suomen myyntilistojen kärkituotteita eri tuotekategorioista kuten oluet, siiderit, viinit, väkevät sekä energia- ja virvoitusjuomat.

Lainsäädäntö, verot ja tullausvapaus

Alkoholin tilaamiseen verkosta liittyy paljon keskustelua sen laillisuudesta, tullimaksuista sekä veroista. Lähtökohtaisesti alkoholijuomien maahantuonti on sallittua niin matkustajatuontina kuin verkon kautta tilattuna. Matkustajatuontiin sovelletaan pääsääntöisesti tuontimääriin liittyviä rajoituksia, kun taas verkon kautta tilattuihin tuotteisiin pätevät tulli- ja verolainsäädännölliset määräykset.

Mikäli alkoholijuomat tilataan verkon välityksellä EU:n sisältä Suomeen, ei niitä yleensä tarvitse tullata. EU:n ulkopuolelta tilatut alkoholituotteet tulee tullata. Lisätietoja: Suomen Tulli.

Kun tilaat ulkomailta alkoholia omaan käyttöön, verotukseen vaikuttaa muun muassa se mistä maasta tuotteet tulevat ja vastaako tavaran kuljetuksesta myyjä (etämyynti) vai ostaja (etäosto). Lisätietoja: Verohallinto.

Yksityishenkilön hankinta eli etäosto

Lonkerokauppa on verkkokauppa joka tarjoaa sen asiakkaille mahdollisuuden tehdä ostoksia yksityishenkilön hankintana eli etäostona. Tämä tarkoittaa sitä, että tilaaja järjestää itse tuotteiden kuljetuksen Suomeen ja on verovelvollinen niiden valmisteverosta, alkoholiverosta sekä juomapakkausverosta. Lähde: Verohallinto.

Lonkerokauppa.com ei tarjoa verkkokaupasta tilatuille tuotteille kuljetusta, eikä ohjaa asiakasta tilauksen yhteydessä käyttämään tiettyä kuljetusliikettä.

Tilausohjeet ja sopimusehdot

Tutustu verkkokauppamme tilausohjeisiin sekä usein kysyttyihin kysymyksiin tilausohjeet sivullamme sekä tilaus- ja sopimusehtoihimme. Asiakaspalvelumme palvelee sinua sähköpostitse osoitteessa: info@lonkerokauppa.com.

Tavaroiden luovutus ja asiakaspalvelu

Lonkerokauppa.com noutovarasto
Liivalao 14/129 Tallinn 11216, Viro
Asiakaspalvelu ma-pe klo 09-17:
info@lonkerokauppa.com