Tilaus- ja sopimusehdot

Nämä ehdot ovat voimassa 1.1.2024 alkaen ja niitä sovelletaan kaikkiin verkkokaupasta www.lonkerokauppa.com tehtyihin tilauksiin. Tehdessäsi tilauksen verkkokaupasta hyväksyt palvelun käyttö-, tilaus- ja sopimusehdot. Mikäli sinulla on kysyttävää näihin ehtoihin liittyen, voit ottaa meihin yhteyttä sähköpostitse info@lonkerokauppa.com. Lonkerokauppa.com varaa oikeuden muuttaa näitä ehtoja ilman erillistä ilmoitusta.

Myyjä / Verkkokauppa

  • Verkkosivusto: www.lonkerokauppa.com
  • Noutovarasto: Liivalao 14/129 Tallinn 11216, Viro.

Sopimuksen solmiminen (tilaus)

Ostosopimus katsotaan solmituksi siitä hetkestä, kun suoritat maksun ja saat tilausvahvistuksen sähköpostiisi. Jos huomaat tilauksessa virheitä, ota yhteyttä asiakaspalveluumme mahdollisimman pian. Sopimusmuoto on yksityishenkilön hankinta eli etäosto verkkokaupasta.

Tilauksen teko ja tilausmuoto

Lonkerokauppa.com tarjoaa mahdollisuuden yksityishenkilöiden hankinnoille verkkokaupasta etäostona. Kaikki myytävät tuotteet luovutetaan asiakkaille Viron varastolta. Lonkerokauppa ei tarjoa kuljetusta myydyille tuotteille. Käyttääkesi palvelua vakuutat olevasi vähintän 20-vuotias.

Tuotteiden korvaaminen ja tilauksen peruuttaminen

Lonkerokauppa.com varaa itselleen oikeuden korvata valikoimasta mahdollisesti ostohetkellä puuttuvan tuotteen hinnan ja laadun sekä tuotekategorian mukaisesti vastaavlla tuotteella ilman erillistä ilmoitusta asiasta. Mikäli vastaavia tuotteita ei löydy, palautamme maksusi niiden tuotteiden osalta 14 vuorokauden kuluessa.

Hinnat ja verot sekä ilmoitusvelvollisuus

Kaikki verkkokaupassa ilmtetut hinnat sisältävät Viron ALV:n sekä valmisteverot. Tölkillisten tuotteiden hintoihin lisätään kassalla Viron palautuspakkauksen pantti 2,40€ / 24-tuotteen laatikko. Varaamme oikeuden hintojen muutoksiin. Ostaessasi alkoholijuomia ja järjestäessäsi niiden kuljetuksen Suomeen itse, olet velvollinen ilmoittamaan ostoksista Suomen verottajalle.

Maksutavat

Lonkerokauppa hyväksyy maksutavoiksi pankki- ja luottokortit sivustolla ilmoitetun maksuoperaattorin välityksellä. Tilaus vahvistetaan vasta kun koko kauppasumma on maksettu.

Tuotteiden luovutus

Tilatessasi tuotteet verkkokaupastamme, voit noutaa ne noutovarastoltamme Virosta osoitteessa: Liivalao 14/129 Tallinn 11216. Mikäli haluat tuotteille kuljetuksen haluamaasi osoitteeseen, tulee sinun kääntyä itse valitsemasi kuljetusliikkeen puoleen. Tilattuasi tuotteille kuljetuksen, ilmoita kuljetusliikkeelle noutopaikaksi varastomme osoite. Lonkerokauppa.com ei tarjoa tai järjestä tuotteille kuljetuksia eikä ole vastuussa niiden mahdollisesta rikkoutumisesta sen jälkeen, kun ne on luovutettu varastoltamme.

Käsittelyajat ja pakkaaminen

Tilausten käsittelyaika on 5-7 arkipäivää tilauksen vastaanottamisesta. Käsittely pitää sisällään tuotteiden keräyksen, lajittelun sekä pakkaamisen noutoa varten. Verkkokaupastamme tilatut tuotteet pakataan perusstandardin mukaisesti pahvilaatikoihin jonka koko on max 45x35x45 cm. Lasipullot suojataan ylimääräisellä pakkauspahvilla. Paketeista ei käy ilmi niiden sisältö. Jos huomaat että tilauksesta puuttuu tuotteita, pyydämme ottamaan välittömästi yhteyttä sähköpostitse info@lonkerokauppa.com.

Palautuskäytäntö

Avaamattomilla ja alkuperäisessä pakkauksessa olevilla tuotteilla on 14 päivän palautusoikeus Lonkerokauppa.com varastolle. Suoritamme maksun palautuksen 14 päivän kuluessa siitä kun tuotteet ovat palautuneet varastollemme. Palautuksesta tulee sopia etukäteen asiakaspalvelumme kanssa: info@lonkerokauppa.com.

Sovellettava lainsäädäntö

Näitä tilaus- ja sopimusehtoja sovelletaan Virolaisen lainsäädännön mukaisesti. Kaikki mahdolliset kiistat pyritään ratkaisemaan sopimusmenettelyllä ostajan ja myyjän välillä, sekä viimekädessä myyjän kotipaikkakunnan tuomioistuimessa.